2810312120 6972720665 Μνησικλή 26, Ηράκλειο tsatsakis@yahoo.gr
Tsatsakis Smart Electrical Solution
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Συστήματα Ασφαλείας - Ηράκλειο Κρήτη

Η επιχείρηση μας Tsatsakis Smart Electrical Solution η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 2007. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο Τσατσάκης Ματθαίος, ο οποίος απο το 1993 με γνώση, εξειδίκευση και αξιοπιστία εξυπηρετεί παντός είδους ηλεκτρολογικές εργασίες στο Ηράκλειο, αλλά και σε όλη την Κρήτη.
Διαθέτοντας άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, Συστήματα ασφαλείας, Αυτοματισμούς, Έξυπνα κτίρια, Τηλεφωνικά κέντρα, CCTV, Θυροτηλεοράσεις, Σύστημα ελέγχου και καταγραφή θερμοκρασιών. 
 
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Ένα από τα βασικότερα μέρη της κατασκευής του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, είναι η ηλεκτρολογική εγκατάσταση, τόσο για την λειτουργία και την ασφάλεια της όσο και για το αισθητικό της αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συστήματα ασφαλείας - CCTV

Συστήματα ασφαλείας - CCTV

H εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας ιδανικά για την ασφάλεια και την προστασία σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυτοματισμοί - Έξυπνα Κτίρια

Αυτοματισμοί - Έξυπνα Κτίρια

Οι αυτοματισμοί και τα έξυπνα κτίρια είναι μία λύση που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο - εποπτεία στην κατοικία του ή στην επιχείρηση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τηλεφωνικά κέντρα

Τηλεφωνικά κέντρα

Η Tsatsakis Smart Electrical Solution αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου την εγκατάσταση του τηλεφωνικού σας κέντρου, ήτε έχετε μια μικρή επιχείρηση ήτε μια μεγάλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θυροτηλεοράσεις

Θυροτηλεοράσεις

Αντικατάσταση των παλαιών θυροτηλεφώνων με ένα σύγχρονο σύστημα θυροτηλεόρασης με άριστη έγχρωμη εικόνα και ήχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ