2810312120 6972720665 Μνησικλή 26, Ηράκλειο tsatsakis@yahoo.gr
hero image
 

Tsatsakis Smart Electrical Solutions
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Συστήματα ασφαλείας - Αυτοματισμούς -
Τηλεφωνικά κέντρα - CCTV - Θυροτηλεοράσεις - Ηράκλειο Κρήτη


Η επιχείρηση μας Tsatsakis Smart Electrical Solutions η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό, στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 2007. Ο υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο Τσατσάκης Ματθαίος, ο οποίος απο το 1993 με γνώση, εξειδίκευση και αξιοπιστία εξυπηρετεί παντός είδους ηλεκτρολογικές βλάβες στο Ηράκλειο Κρήτης.
Διαθέτοντας άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, Συστήματα ασφαλείας, Αυτοματισμούς, Έξυπνα κτίρια, Τηλεφωνικά κέντρα, CCTV, Θυροτηλεοράσεις, Σύστημα ελέγχου και καταγραφή θερμοκρασιών. 

     
     
 
 

Αναλαμβάνουμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε κάθε χώρο, όπως οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, καφετέριες κ.α. αλλά και βιομηχανικούς χώρους σε όλο το Ηράκλειο Κρήτης. Επιπλέον, ειδικευόμαστε στις ανακαινίσεις, στην επισκευή και αλλαγή παλαιών ηλεκτρολογικών πινάκων. 

Ακόμα, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, συναγερμών, τηλεφωνικών κέντρων, έξυπνα κτίρια, αυτοματισμούς, συστήματα ελέγχου και καταγραφή θερμοκρασιών. 
Όλες οι εργασίες γίνονται με γνώμονα τα αυστηρότερα κριτήρια ασφαλείας και, πάντα, σε συμφωνία με την ισχύουσα νομοθεσία των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.